Sayfayı Facebook'ta Paylaş

17 Nisan 2010 Cumartesi

Arkadasim Maymun Incelemesi Bolum 4 (Karakterler 2)

Arkadaşım Maymun Karakter Çözümlemeleri 2

Arkadaşım Maymun'la ilgili karakter çözümlemelerinin devamı.

Personeller:

Principal Pixiefrog: O çok küçük ve hassas bir kurbağa. Ne kadar küçük olduğu önemli değil, sonuçta bir okul yönetiyor ve çok otoriter. Bazen şanssız ama yaptıklarından emin. Zaman zaman şahit olabilirsiniz, okul nedeniyle dava edilmek en büyük korkusudur. CN'nin türkçe yayınlarında adından "Müdür Kurbağa" diye
bahsedilir.



Nurse Gazelle (Hemşire Ceylan): Okul hemşiresidir ve beyni fındık kadardır. Öğrencilerin söylediği bir çok şeyi duymazlıktan gelir.


Coach Gills: Koç Tiffany Gills bir balık ve akvaryumda yaşıyor. Bazı insanlar sesi nedeniyle onu erkek sanırlar ama aslında bir kadındır. Çok kızgındır ve beden eğitimi derslerine girer. 
Assistant Coach Horace Ferret: Y(ardımcı Antrenör Horace Ferret) o bir dedektif ve Koç Tiffany’nin yardımcısı. Tiffany’nin akvaryumunu bir arabanın üzerinde taşır. 




Mrs. Warthog: Bayan Warthog sekreterdir ve Pixiefrog'sun yardımcısıdır. Tam adı Geraldine Sharon Warthog. 

Miss Chameleon: Okulun resim öğretmeni ve drama eğitmeni. Gerçek bir bukalemun gibidir.  

Mr. Cyrus Q. Hornbill (Kocaburun): Adı Bay Boynuzgaga yada Bay Kocaburun olan gergedan öğretmendir. O "yem" olarak, yani ödül olarak Adam’ı kullanır ve sorduğu soruyu doğru bilen öğrencisine Adam’ı vereceğini vaat eder. Bir keresinde Bayan Tusk’a (Hortumburun’A) aşık oldu. 

Mrs. Loon: Bayan Loon’un yaratıcı yazarlık ve resim dersi veren bir ahmak olduğu bütün öğrenciler tarafından bilinir. 

Mrs. Eugenia Tusk: Türkiye’de Hortumburun olarak bilinen Bayan Tusk öğle yemeklerinden sorumludur. Hep somurtur. 

Mr. Mandrill: Okulun rehberlik öğretmenidir. Kendisi Babuna benzeyen bir maymundur. Tam adı Maurice Bob Mandrill, ve geçmişinde aşkta hep kaybetmiştir. Ayrıca, bir Bongo uzmandır. Annesiyle ilişkileri iyidir. 

Mr. Blowhole: (Türkçesi Bay hava deliği) Türkiye’de bay Püskürteç olarak bilinir. Bir katil balinadır. Spiffies denilen zeki öğrencilerin sınıfında ders verir. Öğrencilere kelimelerin büyüsüni öğretir. 


Etiketler: CartoonNetwork / Cartoon Network / My Gym Partner's a Monkey Song / Çizgi Film/ Çizgi Dizi/ Jimnastik Arkadaşım / CN / En İyi Dostum Benim Maymun

0 yorum:

Yorum Gönder

Kayıtlı kullanıcı değilseniz, Yorumlama Biçimini Anonim olarak seçip yorum yazabilirsiniz.